Thursday 16 August 2007

Vertailussa Superkasin sohvat

Superkasilla sohvia riittää. Tässä pieni katsaus.

Ruskea sohva, aka ”maanantaisohva”. Mukavaa seiskarityyliä, perimätiedon mukaan sen Annan omaisuutta joka ei ikinä tullut Superkasille ja asuu nyt ranskassa. Torkkujan valinta pehmeytensä vuoksi.


Tyylisohva aka ”tiistaisohva”. Pekan kautta tullut perintökalleus, lienee Ullan äidin (?). Hyvin jousitettu, mutta pari jousta pettänyt Superkasin kovassa neukkarikäytössä – vielä kesken tiukempien liikeneuvotteluiden. Myös lista repsottaa, mutta antaa arvokkaan yleisilmeen firman tiloille. Lounasruokailijan valinta ryhdikkytensä vuoksi.


Alakerran sohva, aka ”keskiviikkosohva”. Tämäkin lienee Pekan ja lymyilee Superkasin kellarissa. Mutkatonta futontyyliä, mutta ehkä hieman hengetön? Superkasilla yöpyjien suosiossa suojaisan sijaintinsa ja sänkyominaisuuksiensa vuoksi.


Tompan sohva aka ”torstaisohva”. Superkasin ensimmäinen sohva on tehnyt paluun vietettyään pari vuotta Porissa! Ryhdikäs viisikymmentäluvun sohva on linjakkuudessaan moderni klassikko ja tämän testin voittaja. Superkasi onnittelee!

4 comments:

Anonymous said...

Alakerran sohva on antin, luulisin?

Super8, Castreninkatu 8, Kallio, Helsinki said...

Ruskea sohva ei suinkaan ole Komosen Annan vaan nykyään Pariisissa majailevan Kustaa Saksin. t.Julle

Anonymous said...

Minulla taas on sellainen käsitys, että alakerran vuodesohvan omistaja olisi Matti.

Anonymous said...

Way to go Torstaisohva!

Länsirannikon suolainen meri-ilmasto onkin tuntunu kirkastavan mehevää väritystä entisestään. Joko se tai paluu Kasin, nyttemmin lähes koirankarvattomaan, sisäilmaan.