Wednesday 4 April 2007

Pöytäjalkapalloa ulkomailla

Pöytäjalkapalloa voi pelata muuallakin kuin Superkasilla. Kasper kokeili 'La Sirene d'Atlantique' -baarin pöytää Cotonoussa Beninissä.

Kahdellakymmenelläviidellä länsiafrikan frangilla (noin 4 senttiä) tässä pöydässä sai 4 palloa josta yksi oli yllättävää kyllä pingispallo(!). Tapit oli hieman jäykähköt, mutta se oli ymmärrettävää pöydän ulkoilmasijainti huomioon ottaen. Kulmissa oli sen sijaan reilut kulmapyöristykset, joten pallo pysyi hyvin liikkeellä. Vain pingispallo ei tahtonut pysyä pöydällä ollenkaan.

Pari ottelua paikallista nuorisoa vastaan sen sijaan tuotti hienoisen pettymyksen - tyyli oli 'espanjalainen', pelaaminen perustui lähinnä pelaajien holtittomaan pyöritykseen joka ei tuottanut mainittavaa tulosta. Paikallinen oppaamme Alphonse taas ei suostunut pelaamaan ollenkaan koska 'pöytäjalkapallo on lapsille'.

Kokemus oli siis eksoottinen vaan ei kovin professionaalinen. Lisäpisteitä tosin tulee siitä että baarinpitäjä oli asentanut ulkovalon pöydän päälle.

Arvio: Suositellaan varauksin - troppisessa ilmastossa tulee kovin äkkiä kuuma, vaan sittenpä olut maistuu paremmalta.



Superkasin edustaja Merenneitobaarissa. Huomatkaa pelaajan palava katse ja paikallisten lasten ihailevat ilmeet.

1 comment:

Anonymous said...

Noista silmistä päätellen pöydän takana on kyllä itse belsebub eikä suinkaan Kasper. Toivottavasti eivät ole yksi ja sama henkilö.